Kan man stänga position och stänga av roboten? Kan den uppladdade kraften återbetalas?

Vanliga frågor 2025-12-24 11:19 Senast uppdaterad: 2026-09-15 15:37
Användare som inte vill fortsätta kan när som helst stänga sina positioner manuellt.inom kontohanteringen.Kan stänga av själv

Beräkningskraften är programvaruavgiften och programvaruavgiften återbetalas inte.
Beräkningskraften kan användas för obegränsad tid, eller överföra hela numret själv.
Beräkningskraft kan inte överföras, annars kommer det också att innebära en rad efterlevnadsfrågor som penningtvätt. Andra har ingen makt att kräva att någon annan överför sin räkningskraft till sig själva.